Njoftim per shtyp
Print
Ju njoftojme se ne daten 7 dhjetor ne ambjentet e Teatrit Kombetar do te kete nje konference per shtyp
 
Mbyllja e siparit te Tirana International Film Fest i pranishem dhe regjizori Theo Angelopoulos
 
 
Faleminderit per bashkepunimin
 
 
Zyra e shtypit
TIFF 09
Egla TAHIRI