Njoftim per shtyp
Print
Ne oren 10:00 ne ambjentet e Teatrit Kombetar, do te kete nje  konference per mediat me Regjisoret e kompeticionit te Filmit te shkuter te cilet u shfaqen per publikun ne daten 5 dhjetor.
 
Ermela Teli Regjizore
Gentian Rexhep Koci
Alex Garcia dhe Wayne Yip