Njoftim per shtyp
Print

Ne oren 11: 00 do te kete nje konference per shtyp me Regjizorin Vladimir Paskalejvic

dhe  ne oren 12:00 me

Producentin  Paul Mezey dhe Regjizorin  Joshua Marston te filmit

"Maria Full of Grace"

Ju faleminderit per bashkepunimin


ZYRA E SHTYPIT
TIFF 09
Egla TAHIRI