Endri Xhafo
Print

Endri Xhafo is a journalist with with a wide range of experience in printing press, radio and television and a passion for cinema. Among various tv reports and documentaries, he has realised a documentary about the lyric soprano Inva Mula, "The beatiful dream of Inva",  which was first released on November 12, 2009, in Imperial Cinema Sheraton in presence of the soprano herself, and later broadcasted on Top Channel and DigitAlb. As well as "The Big Change", a 37 minutes report on French presidential elections of May 2012, broadcasted on Top Channel. While his daily show last season on Albanian Screen "Breakfast with Endri" included a special section dedicated to cinema.


Endri Xhafo është gazetar me eksperienca të ndryshme në shtyp, radio dhe televizion, i pasionuar pas kinemasë. Autor i disa reportazheve dhe dokumentarëve televizivë, Endri Xhafo ka realizuar ndër të tjera një dokumentar për sopranon Inva Mula, "Endrra e bukur e Invës" (55 min.), shfaqur premierë në 12 nëntor 2009 në Kinema Imperial Sheraton në prani të vetë sopranos, transmetuar në vijim në Top Channel dhe DigitAlb, apo "Ndryshimi i madh" (37 min.), mbi zgjedhjet presidenciale franceze të Majit 2012, transmetuar po në Top Channel. Kurse emisioni i tij i përditshëm sezonin e kaluar në AS TV "Mëngjes me Endrin" kishte një rubrikë të posaçme kushtuar kinemasë.