Media jury
Anisa Ymeri
PDF Print E-mail
Anisa Ymeri, gazetare kulture prej vitit 2004.
Në periudhën 2004-2007, reportere e faqeve kulturore në të përditshmen “Korrieri”.
Në vitet 2007-2008 gazetare dhe redaktore e faqeve të kulturës në gazetën “Koha Jonë”. Prej janarit të vitit 2009, gazetare e rubrikave kulturore në televizionin “Top News”.

Culture journalist since 2004.
The period from 2004-2007; reporters of culture pages in “Korrieri” daily newspaper.
On years 2007-2008; journalist and editor of culture pages   on “Koha Jonw” newspaper.
From January 2009; journalist of culture editorial on “Top News” TV.
 
Rita Kokaj
PDF Print E-mail
Lindur me 28.04.1965.
Ka mbaruar Akademine e Arteve te Bukura, Fakulteti I Artit Skenik dega regjizure. Ne 1988-1990 regjizore ne teatrin Migjeni Shkoder, 1190-1992-, regjizore ne Teatrin Aleksander Moisiu Durres; 1992- 1998, Asistente regjizore ne teatrin Apollon ne qytetin e Patres, Greqi; 1998- 2004. Skenariste ne Radio Sfera ne qytetin e Patres; 2004-2006, gazetare ne Televizionin shqiptare; 2006-2008, regjizore ne Qendren Kulturore Tirane dhe njekohesisht gazetare ne RTSH; 2008, ne vazhdim gazetare ne RTSH.

Rita Kokaj born in 28.04.1965. She finished the Academy of Fine Arts. In  1988-1990 stage director in Migjeni theater, Shkoder. 1190-1992-, stage director in Aleksander Moisiu theater, Durres; 1992- 1998, assistant stage director in Apollo theater in the city of Patra, Grecee; 1998- 2004. Script writer in Radio Sfera in the city of Patra, Grecee; 2004-2006, journalist at the Albanian TV station; 2006-2008, stage director in the Cultural Center of Tirana city and part-time journalist at the Albanian Radio Station; 2008, journalist at the Albanian Radio Station.
 
Eno Popi
PDF Print E-mail
Lindi me 19. 06. 1981
2005 Diplomuar per Gazetari ne Fakulltetin Histori-Filologji (Universiteti i Tiranes); 2007. MASTER per Editorine Multimediale. Dipllomuar ne Universitetin CARLO BO, Urbino  ITALI; 1998 Reporter i Kultures;  1999 Reporter TV KOHA;  Shtator 1999  Editor ne Departamentin e Informacionit  “Top Albania Radio”; 2003. Tv Host, Gazetar TOP CHANNEL

Eno Popi born in 19. 06.1981. B.A on Journalism TIRANA UNIVERSITY. M.A  on Journalism and Multimedia Editing  University CARLO'BO Urbino-Italy. 1997 Reporter on multi-media company “Koha Jonë” (2 years). From 1999, TOP ALBANIA RADIO, Journalist News Editor. 2003 Top Channel Tv, Tv HOST and Official Voice
 


Festival Events

 

Festival Guests