Staff - Tiff 2011
PDF Print E-mail

ORGANIZATOR
ALBANIA ART INSTITUTE
SKA-NDAL FILM PRODUCTION
NTV (Neser TV)

FESTIVAL PARTNER
ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA
APULIA FILM COMMISSION
AMBASADA SPANJOLLE
SHOQATA PERTEJ BARRIERAVE

SPONSOR
IMPERIAL CINEMAS
SHTEPIA BOTUESE TOENA
HOTEL RESTAURANT BUJTINA E GJELIT
HOTEL NIRVANA
FREDERIKA DHE ARTI MARTESOR

Festival Director
Ilir Butka

Executive Director
Agron Domi

Festival Programmer
Agron Domi
Genc Permeti

Film Selection
Genc Permeti
Agron Domi

Secretary
Edit Llazani
Brilanda Bruci
Majlinda Gusho
Denisa Rusta

Event Coordinator
Albjon Bogdani
Ajet Rira
Rudina Buxheli

Graphic Design / Webmaster
Ergys Temali

Media Cordinator
Elian Tanini
Brunilda Zekthi

NTV Coordinator
Aksel Golemi

NTV Live event
Daniela Sula

Fiber network & internet
IT Tirana

 

Mirënjohje / Acknowledgment

Naim Jashari, Altin Prifti, Fatmir Toçi, Irena Toçi, Fulvia Veneziani, Vilma Llagami, Maddalena Pessina, Luigi Deluca, Agim Buxheli, Ana Mullanji, Ermil Mullanji, Bujar Leskaj, Gjergj Gjoshe, Rafaela Rica, Artur Nura, Ngajllim Mehmeti, Rezart Shehu, Anila Çuli, Gerland Kamberaj, Artan Malaj, Roland Sejko, Edmon Topi, Robert Aliaj Dragot, Fani Zguro, Tan Mesareja, Ejona Abasi, Rudi Prifti, Julian Canameti, Ervin Çoba, Aldi Karaj.

 

Një falenderim të sinqertë për të gjithë ata që kanë mbështetur TIFF-in në vite, kineastet e vendit dhe të huaj që nuk reshtin së sjelluri filmat e tyre, fansat e përhershëm dhe fansat e rinj që i bashkangjiten çdo vit festivalit. Falenderim për kontributin vullnetar të mjaft miqve të njohur dhe më pak të njohur, të gjithë atyre që janë motivi i vetëm që e mban akoma në jetë këtë aktivitet.

 

Festival Events

 

Festival Guests