The Balkans’ Forum of Young Filmmakers, an initiative of Tirana International Film Festival
PDF Print E-mail

The Balkans’ Forum of Young Filmmakers, an initiative of Tirana International Film Festival, will be held on Thursday, at 17.00 pm.  

The event will take place in the premises of the Center of Culture, Media and Publications of the Ministry of Defence.  

The Forum is supported by the Swiss Cultural Programme in the Western Balkans, thus showing the sensitivity of this organisation for cinema events addressed to the young generation.   The Swiss Cultural Programme has constantly supported Tirana international Film Festival throughout its eight editions.

The Forum will gather young filmmakers from the Western Balkan countries in a bid to share experiences and their know how in the filmmaking process.

Students of public and private film schools of Tirana will attend the event as well.

 

_______________________________________________________________________________

 

Ne kuadrin e Tirana International Film Festival organizohet ne sallen e konferencave te shtypit  te QKMBM ( Qendra e Kultures, Mediave dhe Botimeve te Mbrojtjes) diten e enjte ora 17:30 mbledhja e Forumit te Kineasteve te Rinj Ballkanike.

Ky forum mbështetet nga SCP Albania në Tiranë e cila ka ndjekur TIFF-in gjatë gjithë historisë duke u përpjekur me sensibilitetin karakteristik t'i qëndrojë pranë nismave me karakter kinematografik me një vemendje të vecante drejt moshës rinore.

Jane të ftuar kineastë të rinj nga këto vende të cilët do të ballafaqojnë eksperiencat e tyre me njëri tjetrin dhe do t'u përgjigjen pyetjeve të audicionit per temat e lartpermëndura.

Do të jenë të ftuar gjithashtu studentet e shkollave publike dhe private te kinematografisë në Tiranë.

 

 

 

 

Festival Events

 

Festival Guests