Seminari me titull: Arti filmik; realiteti dhe spekullimi mbi funksionin
PDF Print E-mail
E Premte, 4 dhjetor, ora 13.00
Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe   Sporteve

kuruar nga: Klod Dedja artist kontemporan (video-performer)

E ftuar Iriz Elezi (regjizore)

“ the definition of an artist
is not an artist ,
but some one,
who ecxite
     communication….”

Arti filmik ( kinematografik) si specifike narrative e cila mbron autonomine e shprehjes multidisiplinore dhe pse mund te shfaqet irreale. Aty brenda jemi te gjithe si krijues apo vezhgues.
Presioni social si pikenisje e cila ngjiz artin filmik. E largon dhe e afron kete raport dhe e spekullon deri ne funksionin e saj pra sensin irracional te artistit…sensin futurist...
 

Festival Events

 

Festival Guests