Njoftim per shtyp
PDF Print E-mail
E enjte, 3 Dhjetor, ora 11.00

ne sallen e MTKRS-se


TIIFF 09
ne bashkepunim me ARTKONTAKT organizojne seminarin me teme;

Ndryshimi i madh pas viteve ‘ 90: nostalgjia  dhe e ardhmja”

paneli

Artan Puto, Eldon Gjikaj (bashkepuntore te revistes ”Perpjekja”)

Koordinon: Mevlan Shanaj (Aktor. Regjizor)


Faleminderit per bashkepunimin

Zyra e shtypit
TIFF 09

Egla TAHIRI
 

Festival Events

 

Festival Guests