Varya

 

Varya

Varia

 

by ALIONA POLUNINA

 

When AlionaPolunina tries to shoot a film about the Russian-Ukrainian war she meets Varya, a simple Moscow mathematics teacher with frizzy grey hair, naive eyes, health sandals, plastic bags and a notebook.

Kur Aliona Poluntina përpiqet të xhirojë një film për luſtën ruso-ukrahinase, ajo takohet me Varian, një mësuese të thjeshtë matematike nga Moska, me flokë të thinjur, sy të pafajshëm, sandale ortopedike, qese plastike dhe një bllok.

 

2014 | Ukraine | 46’

 

Festival Events

 

Festival Guests