Show all this to the world

 

Show all this to the world

Le ta shohë e gjithë bota

 

by ANDREA DEAGLIO

 

It all started in June 2015 at the Franco-Italian border, on the Mediterranean coast. A group of African migrants is denied entrance into France and position themselves on the rocks by the seaside just inside Italy. They have become the symbol of Europe’s border crisis.

Gjithçka nisi në qershorin e vitit 2015 në kufirin franko-italian, në bregdetin Mesdhetar. Një grup emigrantësh afrikanë s’u lejua të hynte në Francë dhe qëndruan në shkëmbinjtë buzë detit brenda  territorit të Italisë. Ata u bënë simbol i krizës kufitare të Europës.

 

2015 | Italy | 56’

 

Festival Events

 

Festival Guests