Staff - Tiff 2013
PDF Print E-mail

ORGANIZATOR
ALBANIA FILM COMMISSION
EDS FOUNDATION
ALBANIA ART INSTITUTE
SKA-NDAL FILM PRODUCTION
NTV (Neser TV)

Festival Director
Ilir Butka

Executive Director
Agron Domi

Film Selection
Genc Permeti
Agron Domi
Ilir Butka

Festival Programmer
Agron Domi
Genc Permeti

Secretary
Edit Llazani
Brilanda Bruci

Translator
Eneida Marku
Endiza Dema
Aulona Gjokuta
Ani Ceni
Evis Myftaraj

Hospitality
Elma Rizaj

Graphic & WebDesign

Ergys Temali

Media Cordinator
Iris Bakllamaja (V+O)
Ervin Qafmolla
Rildo Ngjela

NTV Coordinator

Aksel Golemi

 

Mirënjohje / Acknowledgment

H.E. Massimo Gaiani, Sefania Fancello, Fulvia Veneziani, Roberto Berna, Petrit Beci, Padraig Mallon, Renis Tërshana, Anila Tafaj, Massimiliano Nardulli, Agim Buxheli, Naim Jashari, Mick Hannigan, Una Feely, Fatos Berisha, Darko Basheski, Elvira Diamanti, Eriona Vyshka, Shpresim Bajraktari, Adrian Bunguri, Artjan Tepelena, Brunhilda Bakshevani, Altin Bamllari, Ervin Qafmolla, Vilma Llagami, Jonida Cepani, Altin Prifti, Gjergj Gjoshe, Rafaela Rica, Tan Mesareja, Ergys Meta, Kristina Culaj, Franc Dushi, Eno Gjoni, Arber Bezatlliu, Rudi Prifti, Ingrid Rudi, Altin Goxhaj, Edmond Topi, Julian Plumbi, Eljan Tanini, Rubin Zeqo, Belina Jano, Dashamir Brari, Marsida Baruti, Gledis Bozo, Zafir Shumanov, Suela Bako, Margest Dalipi, Cristina Alvarez, Almudena Lumeras, Elira Papa, Olsi Hoxha, Rezar Dimroci, Brikena Vokopola, Gezim Binaj, Belina Jano, Andia Puka, Bijona Troqe,
Kristi Cunga, Marges Dalipi, Armand Sallabanda, Arbi Xhelo, Aida Bode, Rudina Magjistari, Ela Ruci, Aida Baro, Alba Stefa, Alma Ibi Zekollari, Ilir Keko, Knidi Bashari, Ylljet Aliçkaj, Eni Hasanaj

 

Një falënderim të sinqertë për të gjithë ata që kanë mbështetur TIFF-in në vite, kineastët e vendit dhe të huaj që nuk reshtin së sjelluri filmat e tyre, fansat e përhershëm dhe fansat e rinj që i bashkangjiten çdo vit festivalit. Falënderim për kontributin vullnetar të mjaft miqve të njohur dhe më pak të njohur, të gjithë atyre që me dashamirësinë dhe pozitivitetin e treguar ndaj festivalit, janë kthyer tashmë në një element të fortë motivues për punën tonë.

 

Festival Events

 

Festival Guests